top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

Zahájení sezóny 2021

Zdravíme všechny inline nadšence!

Jak už jsme zaregistrovali, první vlaštovky z naší bruslařské rodiny oprášily brusle a kolečka, vyčistily ložiska a vyrazily na první tréninky, z čehož máme upřímnou radost! :)


My pro Vás máme taky novinky, co se zahájení Inline Alpine sezóny týká.

Bohužel, zatím stávající situace nedovolila uspořádat tradiční jarní inline camp, avšak když to bude možné, určitě Vás o něj nechceme připravit a zkusíme vymyslet náhradní termín.

Kalendář závodů na tento rok se průběžně aktualizuje a můžete ho nalézt na oficiálních stránkách www.worldskate-rad.org

První zastávkou této sezony je Slovinská Vuzenica. Zde proběhne v termínu 29.-30.5. jak Slovinský Pohár pro všechny věkové kategorie, tak první kolo Světového poháru.


!!! A proto důležité !!!


Závody ve Vuzenici se budou pořádat za podmínek, odpovídajících aktuální epidemiologické situaci. Pořadatel zajišťuje jednotlivým zemím ubytování, kdy se jednotlivé země mezi sebou téměř nepotkají, a proto je nutné nahlásit závazný ZÁJEM O ÚČAST A UBYTOVÁNÍ na tento závod do neděle 18.4. 20:00 na email cila@atlas.cz. Zájemce budeme poté informovat o dalším průběhu a postupu.


Další informace o závodu a ubytování naleznete v propozicích SOBOTA a NEDĚLE

61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page