top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

Tréninkový kemp Jirkov 2018

O víkendu (27.-29.4.2018) se v okolí Jirkova konal jako v minulých letech jarní InlineCamp. Krom místních borců přijeli i bruslaři z jiných koutů republiky, ale také naši Slovenští přátelé. Zároveň chci poděkovat i novému klubu Ski club Karlovy Vary za úspěšné první krůčky v inline alpine slalomu a doufám, že se tuto sezónu ještě potkáme.


Všichni makali na 100%.


V rámci tréninku jsme zdokonalovali techniku ve slalomu a obřím slalomu. Vyzkoušeli jsme svou obratnost a koordinaci v překážkové dráze. Velkou atrakcí byl pumptrack a skatepark, kde jsme otestovali naší odvahu. A také jsme potrénovali vytrvalost na bruslařském okruhu kolem Matyldy. Nechyběla ani regenerace v bazénu. Na závěr kempu jsme si dali trénink v paralelním slalomu, který všechny vybudil na 100% výkony a nastartoval u každého jeho závodního ducha.


Jako důkaz přikládáme odkaz na foto/video (galerie je veřejná,a tak budeme rádi, když i vy se podělíte se svými fotkami). Tímto je Inline sezona 2018 zahájena.



Jako další nás čeká 1.závod Českého a zároveň Světového Poháru v Turnově na začátku června.


Zároveň Vás chci všechny pozvat na konferenci CILA, která se bude konat 11.5.2018 od 17 hod v Chomutově (Hotel Sudety, Čelakovského 4297, Chomutov).




38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page