top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

Světový pohár v Degmarnu / GER 2018

I další zastávka Světového poháru, tentokrát v Německém Degmarnu, přinesla spokojenost pro náš tým. V mírně oslabeném nasazení (chyběl Jan Möller a Tomáš Mračna) se naši opět neztratili. Jak už to bývá, konkurence v Německu je při zvětšení kvóty pro pořadatele velmi vysoká.


4. místo Gabriela Kudělásková

I tak naši zase zabodovali. Gabriela Kudělásková (Bruslárna cz) si již tradičně (mrk) dojela pro 4. místo, Barbora Procházková LK Jirkov skončila na 12. místě. Z žen se do druhého kola kvalifikovaly ještě Nikola Pospíšilová, která nakonec skončila 23. a Pavlína Procházková (obě LK Jirkov), která brala body za konečné 27. místo. Pátá nasazená žena Martina Žáková skončila těsně za postupovým místem na 43. místě.


V mužích si nejlépe vedl Tomáš Procházka (LK Jirkov), který skončil na 23. místě. V první bodované 30. Ještě dojel na 29. místě Alexandr Adam (KL Turnov). Do druhého kola se také probojoval Robert Rössler (Ski club Krušnoborci), který skončil na 35. místě. Další česká naděje Vojtěch Stehlík ze Ski clubu Krušnoborci měl bohužel v sobotním závodě pád a s vykloubeným ramenem skončil v nemocnici. Zbylí nasazení muži se do druhého kola neprobojovali.


Kromě Světového poháru se v neděli konaly i závody pro mladší kategorie a v sobotu pak pro všechny věkové kategorie slalom a pro přípravku a předžáky ještě navíc závod obratnosti zvaný „Skitty cup“. A i tady se naši neztratili a posbírali řadu cenných umístění:

U8 – mladší přípravka – Soukupová Eliška 3 x 3. místo

U10 – přípravka – Matoušek Jakub 2 x 1. místo a 1 x 3. místo

Masters – Procházka Tomáš 1. místo

(všichni LK Jirkov)


Gratulujeme

81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page