top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

Mezinárodní Mistrovství Slovinska - Vuzenica

Ve Slovinské Vuzenici nedaleko Mariboru uspořádal v sobotu 11.8. místní ski klub Mezinárodní Mistrovství Slovinska v inline alpine slalomu.


Závodu se zůčastnily závodníci ze čtyř států, kromě pořádajícího a nejpočetněji zastoupeného Slovinska to bylo ještě Česko, Itálie a Srbsko.


Česko reprezentovala tentokrát jen jediná závodnice a to v kategorii U12 Katrin Kudělásková z brněnského inline klubu Bruslárna.CZ. Na profilem poměrně jednoduché trati s 31 brankami si Katrin vedla velmi dobře a zcela ovládla svoji i kategorii U12. Katrin by vyhrála i starší kategorii U14 a i v kategorii U16 by se dostala na podium. Gratulujeme!




53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page