top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

Aktuální informace

Ahoj všem příznivcům inline alpine slalomu v Čechách.


Vzhledem k aktuální situaci Covid19 ve světě bylo na dnešní videokonferenci rozhodnuto o zrušení všech závodů světového poháru v sezóně 2020.


O konání Mistrovství Evropy ve Villablinu /ESP bude rozhodnuto nejpozději 15.7., kdy by měla proběhnout další videokonference.


V současnou chvíli je ponecháno 5 WR (world ranking) závodů. O jejich počítání do světového žebříčku bodů bude rozhodnuto vždy 14 dní před datem konání jednotlivého závodu, dle aktuální situace otevření hranic v Evropě.


Pro CILU to znamená ponechání jednoho WR závodního víkendu v Jirkově (o přesném místě konání vás budeme informovat). Každopádně pokud to jen bude možné, Mistrovství ČR uspořádáme, i když se nebude počítat jako WR!


Sezóny 2020 a 2021 jsou sloučeny do jedné. Zaplacený poplatek WS RAD bude započítaný i do sezóny 2021.


Na příští rok se můžeme těšit na 8 světových pohárů v 6 zemích a v říjnu pak na Světové kolečkové hry v Argentině. Mistrovství Evropy je plánované opět ve Villablinu /ESP.


Doufám, že jste již vytáhli brusle a pořádně projeli kolečka a uvidíme se alespoň na Mistrovství ČR.


za Czech in-line alpine Pavlína Procházková

70 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page