top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCILA

1. zastávka CILA cupu - Spořice

O uplynulém víkendu jsme konečně zahájili závodní sezónu. Vzhledem k tomu, že první závody v Meziboří byly zrušeny, uspořádal Lyžařský klub Jirkov 1. a 2. závod Československého mezinárodního poháru CILA Cup 2020 na tradiční trati ve Spořicích. I když ještě pár dní před závody nebylo vzhledem ke stavu vozovky jasné, zda se to podaří. Ale díky značnému úsilí pořadatelů vše dopadlo na jedničku.






Na startu se sešlo celkem 53 závodníků z Čech, Slovenska, Polska a Lotyšska. Závodilo se v 7 věkových kategoriích od těch nejmenších až po masters. V pátek se konal pro všechny trénink, v sobotu byl na pořadu slalom a v neděli obří slalom. I přes hrozící bouřky se oba závody odjely na suchu. Pouze nedělní vyhlašování zkropil déšť, ale i to pořadatelé zvládli a závodníci si odnesli pěkné ceny. Pořádajícímu klubu Jirkov patří veliká pochvala.



Další závody se budou konat na Slovensku ve Spišské Nové Vsi 25.-27.7.2020. Program celého seriálu CILA Cup 2020 a Mistrovství ČR naleznete v záložce závody.




140 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Inline Alpine camp 2024 a 1. závod CZECH CUPu

Termín: pátek 10.5. - neděle 12.5.2024 Místo konání: Spořice a přilehlé okolí Pro koho: Všichni zájemci o inline alpine Pořadatel: Lyžařský klub Jirkov Program: pátek 10.5. 15:00 - 17:00 Spořice

Inline Alpine camp 2023

Po roce opět aktivujeme síly!!! Rádi bychom Vás pozvali na pravidelný Inline alpine camp. Těšíme se na stálé i nové účastníky. Neváhejte se k nám přidat. Více informací níže. Tým LK Jirkov Termín: s

bottom of page